HOME /

Quality | Across All Borders

HOME

VAT B.V. is door de Nederlandse Belastingdienst aangewezen als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger en mag derhalve optreden voor elke in de EU gevestigde onderneming.

Wanneer u bijvoorbeeld als duitse of franse onderneming goederen koopt van buiten de EU en de goederen via Rotterdam laat binnen komen, kan VAT B.V. deze goederen voor u invoeren. Als fiscaal vertegenwoordiger hoeven wij de BTW niet vooruit te betalen, maar mogen wij die betaling verleggen naar onze administratie. Het grote voordeel van deze unieke regeling is dat u als importeur geen BTW hoeft voor te schieten bij invoer en dat geeft u dus een enorm liquiditeitsvoordeel.

Fiscale Vertegenwoordiging is dus de ideale manier voor u als importeur om uw cash flow te verbeteren en niet onnodig liquiditeiten vast te leggen.

WAAROM VAT B.V.

VAT B.V. is fiscaal vertegenwoordiger voor buitenlandse bedrijven in verband met BTW(VAT) afdrachten en verzorgt al uw in- en uitklaringen, transitdocumenten en alle andere mogelijke douane aangiften die uw zendingen vereisen. Snel, accuraat en volledig conform wet- en regelgeving.

NEWS

NL000855 Moerdijk


Transit documenten dienen voortaan opgemaakt te worden op kantoor NL000855 Kantoor Moerdijk.

CustomsDirect.nl


Douane en fiscale vertegenwoordiging onder 1 dak.

Wijzigingen per 30 november 2008


Goederen moeten, nadat er een uitvoeraangifte is ingediend, binnen 90 dagen het grondgebied van de Europese Unie hebben verlaten. Hierop komt een controle, waarbij twee meetpunten zijn ingebouwd.